2007. márc. 4.

A lepényhal meg utoljára




Szombaton lepényhalat készítettem molnárné módra. Kopogott is a szemünk az ebéd végére, mivel az árához képest igencsak vékonykák voltak. Amolyan karcsúsító konyha volt az ebéd. A húsa érdekes (pozitív értelemben), zsírtalan, viszont a gerincről lefejtve igen vékony rétegű. Még szerencse, hogy volt egy zacskónyi francia édesség, karamelizált mandula csokoládéba mártva. Ha még azt is elárulom, hogy a hal mellé egy jó kis Edelweiss volt, akkor virtuális lincselésnek eshetek áldozatul...

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

ááá. bort kellett volna bontani:D!

Névtelen írta...

egyszerre írsz négy posztot, aztán meg csend? hé, ez így nem ér!:D

Dr. Túra írta...

A kritika jogos... :)

A citromos ízvilág miatt választottam ezt a kitűnő sört. Természetesen ha lett volna megfelelő bor itthon, akkor azt részesítem előnyben.